fbpx

PT Jyväskylälle kausi 2021-2022 on sen historian toinen. Ensimmäistä kautta väritti – tai pitäisikö sanoa ennemmin tummensi – koronaviruspandemia. Vaikka korona on edelleen meidän kaikkien mielessä, toivotaan seurassa jo paluuta kohti normaalimpaa pöytätenniselämää harjoituksineen ja kilpailuineen.

Uuden kauden aloitus on ollut työntäyteistä aikaa seurajohdossa, sillä tavoitteena on saada pyörimään peräti kolme uutta junioriryhmää. Tarjolla on pingiskouluja nyt myös tytöille, 9-12-vuotiaille pojille ja alle 8-vuotiaille. Lisäksi uusia harrastajia otetaan 13-16-vuotiaiden pingiskouluun ja aikuisten ryhmään.

Satsauksen uusien ryhmien perustamiseen on mahdollistanut OKM:ltä yhdessä tamperelaisten kanssa saatu seuratuki, jonka ansiosta seuraan on saatu myös kaksi uutta liikuntatieteellisessä tiedekunnassa opiskelevaa koutsia, Sampsa ja Santeri.

Seura on markkinoinut alkusyksystä ryhmiään niin maksullisella some-mainonnalla, julisteilla kuin tapahtumavierailuillakin. Seuraavaksi on edessä kouluvierailurumba, jonka myötä saamme toivottavasti yhä enemmän täydennystä ryhmiin.

Kilpapuolella seura saa kasaan neljä sarjajoukkuetta. Ykkösjoukkueen tavoitteena on tällä kaudella taistella 2.-divisioonan sarjapaikasta Markku Virneksen ja David Ahosen johdolla. Lisäksi kaksi joukkuetta tavoittelee nousua 3.-divarissa ja yksi joukkue 4.-divarissa. Kilpajunnujen syksyn tähtäin on jo 13-15-vuotiaiden SM-kisoissa, jotka järjestetään Ruskeasuolla lokakuun alussa. Lisäksi seuran jäsenet kiertävät aktiivisesti kisoja kauden läpi.

Syyskausi päättyy tänä vuonna toivottavasti seuran omiin kisoihin, Jyväskylä Openiin. Vuosien tauon jälkeen Jyväskylässä järjestettävät kansalliset kisat pidetään lauantaina 11.12. Lisäksi toiveissa on koululaisten SM-kisojen järjestyminen Vaajakoskella perjantaina 10.12.

Iloisella mielellä siis kohti uutta kautta. Viimeisenä toiveena lukijoille (varsinkin jyväskyläläisille) on sanan levittäminen seurojen uusista ryhmistä. Odotamme jo innolla uusien pingiskoululaisten tapaamista!

Henri Pelkonen, puheenjohtaja