fbpx

SEURAN HALLI

Tutustu halliin: Omat pelivuorot nyt varattavissa!

Varaa pelivuoro

Pelipöydän hallista voit toistaiseksi varata lähettämällä varauksen teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 040 537 1449. Varaus tulee tehdä viimeistään 8 tuntia ennen vuoron alkua. Ilmoita viestissä vuoron varaajan nimi, sähköposti ja vuoroaika. Paluuviestissä saat ovikoodin halliin.

Pelivuoron voi varata arkipäivisin ja viikonloppuisin klo 8-22. Vuoron hinta on arkisin klo 8-16 10€ / tunti ja muina aikoina 12€ / tunti. Hinta sisältää lainamailan ja pallot. 

Voit varata hallin myös omiin tapahtumiin tai turnauksiin. Kysy vapaita vuoroja ja hintoja sähköpostilla info@ptjyvaskyla.fi.

 

Saapuminen

Hallimme sijaitsee osoitteessa Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä. Halli on Sorastajantien alatasolla Jyväskylän Naisvoimistelijoiden ja Vaasan Leipomon tilojen välissä. 

Hallin edessä on reilusti parkkitilaa. Paikalle pääset busseilla 41 (Laukaantie) ja 12 (Palanderinkatu).

Suomen makein pingishalli

Pitkään haaveiltu oma pingishalli valmistui seuran käyttöön syyskuussa 2022 ja on kooltaan noin 480 neliömetriä.

Hallilla on käytössä kahdeksan laadukasta Stigan pöytää, pingisrobotti, peliaidat ja tuomaripöydät. Suurimmalla osalla pöydistä pelitilaa on pituussuunnassa 11 metriä ja leveyssuunnassa 4 metriä. Hallissa on virallinen pöytätennismatto, tasainen valaistus sekä hyvä ilmanvaihto. Lisäksi tiloissa on miesten pukuhuone suihkuineen, naisten pukuhuone (ei suihkua), inva-wc sekä seuran pieni toimisto. 

Tavoitteenamme on luoda hallista syksyn mittaan Suomen makein pingishalli. Tervetuloa!

 

Seuraa Pöytätennis Jyväskylää sosiaalisessa mediassa!