fbpx

SEURAN HALLI

Tutustu halliin: Omat pelivuorot nyt varattavissa!

Varaa pelivuoro

Pelipöydän hallista voit varata alla olevalla VARAA VUORO -painikkeella tai lataamalla ToloGo-sovelluksen Androidille tai Applen laitteeseen. Pelivuoron voi varata arkipäivisin ja viikonloppuisin klo 8-22. Vuoron hinta on arkisin klo 8-16 ja klo 21-22 10€ / tunti ja muina aikoina 12€ / tunti. Hinta sisältää lainamailat ja pallot. Ongelmatilanteissa soita tai laita vuorovaraus viestillä numeroon 040 537 1449.

Voit varata useampia pöytiä tai koko hallin myös omiin tapahtumiin tai turnauksiin. Kysy vapaita vuoroja ja tarjoushintoja sähköpostilla info@ptjyvaskyla.fi.

Saapuminen

Hallimme sijaitsee osoitteessa Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä. Halli on Sorastajantien alatasolla Jyväskylän Naisvoimistelijoiden ja Vaasan Leipomon tilojen välissä. 

Hallin edessä on reilusti parkkitilaa. Paikalle pääset busseilla 41 (Laukaantie) ja 12 (Palanderinkatu).

Yksityisvalmennus

Haluatko saada enemmän irti pelistäsi ja tehokasta valmennusta?

Tarjoamme yksityisvalmennusta yksittäisille pelaajille ja ryhmille. Voit tiedustella vapaita aikoja valmennukseen sähköpostilla info@ptjyvaskyla.fi.

Hinnat

1 henkilö: 35€ / 60 min
2 henkilöä: 45€ / 60 min
3-4 henkilöä: 55€ / 60 min
Isommat ryhmät: Kysy tarjous!

Suomen makein pingishalli

Pitkään haaveiltu oma pingishalli valmistui seuran käyttöön syyskuussa 2022 ja on kooltaan noin 480 neliömetriä.

Hallilla on käytössä kahdeksan laadukasta Stigan pöytää, pingisrobotti, peliaidat ja tuomaripöydät. Suurimmalla osalla pöydistä pelitilaa on pituussuunnassa 11 metriä ja leveyssuunnassa 4 metriä. Hallissa on virallinen pöytätennismatto, tasainen valaistus sekä hyvä ilmanvaihto. Lisäksi tiloissa on miesten pukuhuone suihkuineen, naisten pukuhuone (ei suihkua), inva-wc sekä seuran pieni toimisto. 

Tavoitteenamme on luoda hallista Suomen makein pingishalli. Tervetuloa!

 

Seuraa Pöytätennis Jyväskylää sosiaalisessa mediassa!