fbpx

PINGISKOULU

Tiesitkö? Pingiskoulun kautta pääset mukaan seuran toimintaan. Kokeile kaksi kertaa maksuttomasti!

Harjoitusajat kesällä 2022

Aikuiset (yli 18v)

Ma klo 18.30-20

Ke klo 18.30-20

Aikuisten pingiskoulu on yli 18-vuotiaille (2003-syntyneet ja vanhemmat) pelaajille, jotka eivät ole pöytätennistä ennen seurassa harrastaneet. Mukaan voivat tulla aloittelijat ja harrastelijat. Yläikärajaa vuorolla ei ole, vaan mukaan otetaan myös veteraanipelaajat. Vuoroa vetää valmentaja.

Nuoret 13-17v

Ti klo 16-17

To klo 16-17

Nuorten pingiskoulu on 13-17-vuotiaille (2004-2008-syntyneet) pelaajille, jotka eivät ole pöytätennistä ennen seurassa harrastaneet. Mukaan voidaan ottaa myös hieman vanhempia tyttöjä, jos he eivät hakua vanhempien junioreiden sekavuorolle. Vuoroa vetää kaksi valmentajaa.

Pojat 9-13v

Ma klo 16-17

To klo 17-18

Poikien pingiskoulu on 9-13-vuotiaille (2009-2013-syntyneet) pelaajille, jotka eivät ole pöytätennistä ennen seurassa harrastaneet. Vuoroa vetää kaksi valmentajaa.

Tytöt 9-13v

Ma klo 16-17

To klo 17-18

Tyttöjen pingiskoulu on 9-13-vuotiaille (2009-2013-syntyneet) pelaajille, jotka eivät ole pöytätennistä ennen seurassa harrastaneet. Vuoroa vetää oma valmentaja.

Perheryhmä (alle 8v)

Ke klo 17.30-18.30

Perheryhmä on suunnattu 5-8-vuotiaille (2014-syntyneet ja nuoremmat) lapsille. Mukaan harjoituksiin voi tulla myös yksi lapsen vanhempi, mutta tämä ei ole pakollista. Harjoituksia vetää valmentaja. Ryhmä keskittyy pöytätenniksen ohella liikunnallisten taitojen kehittämiseen.

Yhteyshenkilöt

Oskari Hakala, juniorit

juniorit@ptjyvaskyla.fi, 044 054 1550

Henri Pelkonen, aloittelevat aikuiset

info@ptjyvaskyla.fi, 040 537 1449

Harjoituspaikka

Jokelan koulu (Palokka)

Rovastinpolku 3, 40270 Jyväskylä

UKK (usein kysytyt kysymykset)

  • Mitä Pingiskoulussa tehdään?

Pingiskoulussa harjoitellaan pöytätennistä monipuolisesti. Lajikoulu on erinomainen paikka tulla harjoittelemaan pöytätenniksen taitoja, vaikka aikaisempaa kokemusta pingiksestä tai muista urheilulajeista ei olisi ollenkaan! Lajikoulussa opetellaan lajiin soveltuvaa liikkumista, pallonhallintataitoja, lyöntitekniikoita, sekä tietenkin lajin sääntöjä ja käytännön pelaamista. Pingiskoulun kautta pääsee myös kilpailemaan pingiskisoihin, jos kilpailuinnokkuutta löytyy!

  • Miten pääsen kilpailemaan pöytätenniksessä?

Suomessa järjestetään syyskuusta toukokuuhun pöytätenniskilpailuja lähes jokainen viikonloppu. Kilpailuihin seuramme jäsenet saavat osallistua vapaasti ostettuaan pöytätennislisenssin. PT Jyväskylän pingiskoululaiset maksavat lisenssin osana kausimaksua. Heille järjestetään yhteinen osallistuminen (näin halutessaan) yksiin virallisiin kilpailuihin syksyllä ja yksiin keväällä. Kevään kilpailut ovat Jyväskylässä. Syksyn kilpailukohde päätetään myöhemmin.

  • Miten toimitaan kausimaksujen kanssa, jos kausi keskeytyy?

Mikäli kausi keskeytyy esimerkiksi koronatilanteen takia, palautetaan kausimaksusta suhteessa niin suuri osuus kuin kautta on jäljellä. Maksut voidaan myös palauttaa vähentää myös tulevan kauden kausimaksuista, mikäli pelaaja näin toivoo.

  • Voiko kausimaksun maksaa osissa?

Kyllä voi. Kausimaksun voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa maksajan toiveiden mukaisesti.

  • Miten koronatilanne on otettu harjoittelussa huomioon?

Pöytätenniksen vahvuus moneen muuhun lajiin verrattuna on fyysisten kontaktien vähäisyys. Suhtaudumme harjoituksissamme silti erittäin vakavasti vallitsevaan epidemiatilanteeseen. Harjoituksen saapuminen on ehdottomasti kielletty sairaana. Maskin käyttö harjoituksiin saapuessa ja sieltä poistuessa on pakollista, samoin kuin hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen.

  • Voiko ryhmissä käydä kokeilemassa?

Kyllä voi! Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia kokeiluvuoroja. Jos laji ei jostain syystä nappaa, ei toimintaan tarvitse sitoutua. 

Seuraa PT Jyväskylää sosiaalisessa mediassa!