fbpx

UUDET PELAAJAT

Tiesitkö? Tarjoamme erilaisia ryhmiä vasta-alkajille ja harrastelijoille. Kokeile kaksi kertaa ilmaiseksi ilman sitoutumista!

Yhteyshenkilö

Henri Pelkonen (juniorit ja aikuiset)

info@ptjyvaskyla.fi, 040 537 1449

Harjoituspaikka

Jyväskylän pöytätennishalli

Sorastajantie 1, 40320 Jyväskylä

Yksityisvalmennus

Haluatko saada enemmän irti pöytätenniksestä ja kenties päihittää vastustajasi?

Tarjoamme yksityisvalmennusta yksittäisille pelaajille ja ryhmille. Voit tiedustella vapaita aikoja valmennukseen sähköpostilla info@ptjyvaskyla.fi.

Hinnat

1 henkilö: 35€ / 60 min
2 henkilöä: 45€ / 60 min
3-4 henkilöä: 55€ / 60 min
Isommat ryhmät: Kysy tarjous!

Valmentajat

Topi Hirvonen

Topi Hirvonen

Valmennuskoordinaattori

 

Liikuntatieteiden maisteri ja useamman vuoden ajan liikunnan- ja luokanopettajana työskennellyt Topi aloitti seuran valmennus-koordinaattorina elokuussa 2023.

Topi vastaa alkeis- ja jatkoryhmien valmennuksesta ja fysiikkatreeneistä sekä suunnittelee seuran valmennuslinjaa. 

Topilta voit saada myös yksityisvalmennusta.

Liviu Girlea

Liviu Girlea

Valmentaja

 

Liviu on työskennellyt valmentajanamme syksystä 2020. Perheineen Romaniasta Suomeen viisi vuotta sitten muuttanut ilopilleri erikoistuu pallolaatikkotreeniin. 

Liviu valmentaa useita ryhmiä ja vastaa myös kilpailuvalmennuksesta. Lisäksi hän valmentaa koulujen iltapäiväkerhoissa. 

Liviu tarjoaa englanniksi yksityisvalmennusta.

Tomi Lehtonen

Tomi Lehtonen

Valmentaja

 

Suomen rankinglistan korkeimmalta sijalta löytyvä Pöytätennis Jyväskylän edustaja Tomi valmentaa kerran viikossa kilpajunioreiden ryhmää. 

Jarmo Siekkinen

Jarmo Siekkinen

Valmentaja

 

Vuosikymmenten ajan pöytätennisvalmennusta tehnyt eri puolella Suomea tehnyt Jarmo valmentaa sunnuntaisin aikuisten harrasteryhmää ja kilpajunioreja.

UKK (usein kysytyt kysymykset)

  • Mitä Pingiskoulussa ja aikuisten harrastevalmennuksessa tehdään?

Molemmissa harjoitellaan pöytätennistä monipuolisesti. Lajikoulu on erinomainen paikka tulla harjoittelemaan pöytätenniksen taitoja, vaikka aikaisempaa kokemusta pingiksestä tai muista urheilulajeista ei olisi ollenkaan! Lajikoulussa opetellaan lajiin soveltuvaa liikkumista, pallonhallintataitoja, lyöntitekniikoita, sekä tietenkin lajin sääntöjä ja käytännön pelaamista. Pingiskoulun kautta pääsee myös kilpailemaan pingiskisoihin, jos kilpailuinnokkuutta löytyy!

  • Miten pääsen kilpailemaan pöytätenniksessä?

Paras tapa aloittaa kilpaileminen on osallistua seuramme viikkokisoihin. Niihin et tarvitse lisenssiä tai kokemusta. Opastamme sinut mukaan kädestä pitäen! Kun pääset kisojen makuun, voit osallistua kilpailuihin ympäri Suomea. Tarvitset vain kilpailulisenssin. Junioreille järjestetään yhteinen osallistuminen (näin halutessaan) yksiin virallisiin kilpailuihin syksyllä ja yksiin keväällä. 

  • Voiko seurassa maksaa liikuntaseteleillä?

Kyllä! Otamme vastaan Smartumin, Edenredin ja Epassin avulla tehdyt maksut. 

  • Miten toimitaan kausimaksujen kanssa, jos kausi keskeytyy?

Mikäli kausi keskeytyy esimerkiksi pandemiatilanteen takia, ei uusia kuukausimaksuja peritä. Maksut voidaan myös vähentää myös tulevan kauden kausimaksuista, mikäli pelaaja näin toivoo.

Miten harrastamisesta maksetaan?

Seura laskuttaa maksuja kerran kuukaudessa. Sitoutuminen toimintaan on seuraavaksi kuukaudeksi kerrallaan. Jos haluat lopettaa harrastuksen, ilmoita siitä seuralle ennen seuraavan kuukauden alkua. Voit maksaa kausimaksut myös liikuntaseteleillä.

Voiko ryhmissä käydä kokeilemassa?

Kyllä voi! Kaksi ensimmäistä kertaa ovat ilmaisia kokeiluvuoroja. Jos laji ei jostain syystä nappaa, ei toimintaan tarvitse sitoutua. 

Onko kausimaksuista saatavissa alennusta?

On! Emme halua, että pingiksen harrastaminen jää hinnasta kiinni. Junioreille tarjoamme mahdollisuutta hakea toimintamaksujen puolitusta. Aikuisilla tarjoamme harrastusta edullisempaan hintaan työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille. Jos kausimaksut mietityttävät, voit laittaa viestiä Henrille (040 537 1449)!

Seuraa meitä somessa!