fbpx

Pöytätennis Jyväskylän historian neljäs kausi käynnistyy elokuussa. Uuteen kauteen hypätään täynnä intoa ja uusilla tuulilla. Seura on kesän aikana panostanut valmennuksen kehittämiseen, kilpailujen lisäämiseen ja talouden vahvistamiseen. Lue alta viiden kohdan lista syksyn uudistuksista ja ilmoittaudu syksyn ryhmiin sivun alalaidasta!

1. Topi Hirvonen aloittaa seuran valmennuskoordinaattorina

Seura sai toukokuussa Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 18 000 euron seuratuen puolipäiväisen valmennuskoordinaattorin palkkaamiseen. Tehtävässä aloittaa 14.8. liikuntatieteiden maisteri Topi Hirvonen. Topilla on vuosien pelikokemus pöytätenniksestä ja taustalla useampi vuosi liikunnan- ja luokanopettajana.

Topi valmentaa hallilla tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Lisäksi Topi alkaa kehittämään seuran valmennuslinjaa sekä hoitamaan osaa seuran asioista. Tavoitteena on saada valmennuksesta entistä suunnitelmallisempaa ja monipuolisempaa. Seuran toisena palkattuna valmentajana jatkaa Liviu Girlea. Lisäksi talkoovoimin valmennusta tekevät Tomi Lehtonen ja Vantaalta Jyväskylään keväällä muuttanut, pitkän linjan pingismies Jarmo Siekkinen.

2. Uudet ryhmät – Pingisakrobatiaa ja lounaspingistä

Seura aloittaa syksyllä uusien pelaajien ryhmiä junioreille ja aikuisille. Junioreiden pingiskoulu pyörii jatkossa neljänä päivänä viikossa ja mukaan voi tulla oman innon mukaisesti 1-4 kertana. Lisäksi tarjoamme aiempaan malliin valmennusta myös aloittelija- ja harrasteaikuisille. Myös kilpailevat aikuiset voivat nauttia jatkossa valmennuksesta.

Aivan uutena ryhmänä aloitamme 4-7-vuotiaiden pingisakrobatian, joka yhdistää voimistelun ja pöytätenniksen. Ryhmään toivotaan mukaan myös lasten vanhempia. Näiden lisäksi seura lanseeraa perjantain lounaspingiksen, jossa yhteistyötä tehdään hallin lähellä sijaitsevan Butik-lounasravintolan kanssa.

3. Säännölliset viikkokilpailut

Seura järjestää jatkossa joka torstai matalan kynnyksen viikkokilpailut, joihin voivat osallistua kaikki halukkaat ilman kilpailulisenssiä. Kilpailut pidetään torstaisin klo 18.30-20.30. Kisat eivät vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan ilmoittaminen tapahtuu paikan päällä klo 18-18.15.

Pelaajat jaetaan kisoissa 4-5 pelaajan tasolohkoihin ja mukaan otetaan erittäin lämpimästi myös aloittelijat. Ulkopaikkakuntalaiset ovat myös tervetulleita! Kisamaksu on seuran ulkopuolisille 12 euroa.

4. Uusi kilpailusarja

Pöytätennis Jyväskylä lanseeraa syyskuussa uuden Jyväskylän Kansalliset -kilpailusarjan, joka koostuu seuran kauden aikana järjestämistä kansallisista kilpailuista. Kilpailuihin voi osallistua normaaliin tapaan yksittäisinä kisoina, mutta ahkerimmat kilpailijat pääsevät kilpailemaan pääpalkinnoista.

Palkinnot tullaan jakamaan eniten yksittäisiä voittoja keränneille pelaajille sekä miesten ja naisten kaksinpelin parhaille. Palkintojen sisällöt ja kilpailuformaatti julkaistaan syyskuussa. Jyväskylän Kansalliset -kilpailusarjaan kuuluvat neljä seuraavaa osakilpailua:

Syyskisat 14.-15.10.2023

Jyväskylä Open 2.-3.12.2023

Talvikisat 10.-11.2.2024

Kevätkisat 18.-19.5.2024

5. Maksujen tarkistus ja tuki vähävaraisille

Seuran toimintamaksuja tarkistettiin kesän aikana hieman ylöspäin. Syynä hintojen nostoon oli hallin korkea vuokra, jonka kanssa saamme taiteilla. Seuran hallituksessa ja kevätkokouksessa on kuitenkin todettu, että näin mahtavan hallin pitämiseksi peliliikkeitä kannattaa tehdä.

Kauden kynnyksellä saimme neuvoteltua vuokraa jonkin verran alaspäin, mikä antaa luottoa siihen, että saamme nauttia omasta hallista Jyväskylässä myös tulevaisuudessa.

Hinnan nostojen vastapainoksi seura tarjoaa jatkossa vähävaraisten perheiden junioreille toimintamaksut puoleen hintaan. Haluamme huolehtia siitä, että kukaan ei tippuisi harrastuksesta toimintamaksujen takia. Mikäli maksut aiheuttavat teillä tuskaa, hakekaa rohkeasti alennusta!

Syksyn ilmoittautumiset

ILMOITTAUDU SYKSYN RYHMIIN TÄÄLTÄ: https://forms.gle/PDe1bnv6Yvm64zNDA