fbpx

Vuosi 2020 oli omituinen vuosi myös pöytätenniksessä. Kilpailuja peruttiin jo keväällä ja nyt myös vuoden loppu on eletty pingislockdownissa. Tästä huolimatta myös pelaamaan on päästy.

Kauden 2020 Suomen rankinglistalla ovat mukana kaikki vuoden aikana Pöytätennisliiton alaisiin kilpailuihin osallistuneet. 1103 pelaajan listan kärjessä on totutusti ammattipöytätennispelaaja Pentti Olah.

PT Jyväskylän ykkösmies oli Markku Virnes ratingpistein 1905. Seuran ainoa A-luokan pelaaja löytyy Suomen rankingistan sijalta 118. Kaikkiaan seuraamme edusti pöytätenniskilpailuissa vuonna 2020 32 pelaajaa.

Ikäkausisijoituksissa parhaiten pärjäsivät Mihai Girlea ja Kari Lehtonen, jotka olivat molemmat ikäluokassaan sijalla 4. Mihain ikäluokka on alle 13-vuotiaat ja Karin yli 70-vuotiaat. Karin perässä VET70-listalla viidentenä löytyi Tauno Kara. Alle 13-vuotiaissa mukavasti sijoittuivat myös Anton Määränen (17.) ja Lenni Kemppainen (25.).

Jyväskylässä harjoittelevista, mutta muita seuroja edustavista pelaajista täytyy nostaa esiin erityisesti hieman Markun yläpuolelta löytyvä Maria Girlea (110.). Maria on vuoden päätöslistassa naisten listan kahdeksas, alle 17-vuotiaiden tyttöjen listan kolmas ja alle 15-vuotiaiden tyttöjen ykkönen! Jyväskylässä treenaavien rankingykkönen on sijalta 87 löytyvä ja Oulua edustava Tomi Lehtonen.

Maria Girlea treenaa Jyväskylässä.

Toivotaan, että keväällä päästään parantelemaan sijoituksia ja nähdään myös uusia pelaajia kilpailuissa!