fbpx

Pöytätennis Jyväskylä on saanut Keski-Suomen Liikunnalta rahoituksen viiden nuoren palkkaamiseen kesätöihin. Palkattujen henkilöiden tulee olla työtä suorittaessaan 15-29-vuotiaita.

Kokonaistyöaika on 60 tuntia, ja se voidaan jakaa 2-3 viikolle. Korvaus työstä on 550 euroa. Työ tulee suorittaa 1.6.-31.8. Voit itse ehdottaa haluamasi ajanjakson hakemuksessa.

Etsimme kesälle nuoria kahteen eri rooliin: kesävalmentajiksi ja -viestijöiksi. Tehtävät on kuvattu tarkemmin alla.

Hakuaika tehtäviin päättyy perjantaina 9.6.2023. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi otsikolla “Kesätyö” osoitteeseen henri.pelkonen@ptjyvaskyla.fi. Samasta sähköpostista voit kysyä lisätietoja.


KESÄVALMENTAJA

Tulet toimimaan valmennusparina pöytätenniksen salat jo osaavan valmentajan kanssa, joten lajitaustaa tehtävään ei välttämättä vaadita. Tulemme kouluttamaan sinulle tarvittaessa pöytätenniksen peruslajitaidot, joilla voit ohjata ryhmiä.

Työssäsi ohjaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan eri-ikäisten pöytätennistunteja. Seuramme tavoitteena on tarjota hauskaa liikuntaa, jossa kaiken tasoiset liikkujat pääsevät loistamaan. Lisäksi tehtävään saattaa kuulua yksittäisiä hallin hoitoon liittyviä tehtäviä, kuitenkin maksimissaan 20 prosenttia työajasta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • taitoa ja halua ohjata kaiken ikäisiä liikkujia
  • vastuullinen, positiivinen ja sitoutunut ote tekemiseen
  • taustalla liikunta-alan opintoja (ei pakollista!)

KESÄVIESTIJÄ

Viestijän tehtävänä on tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviimme, erityisesti Instagramiin ja TikTokiin. Tavoitteena on saada seuran käyttöön hauskaa ja mielenkiintoista videosisältöä, jota voimme käyttää myös tulevaisuudessa.

Videoiden ei tarvitse olla ammattimaisesti tuotettuja, vaan puhelimella kuvatut videot toimivat hyvin. Tarvittaessa saat käyttöösi järjestelmäkameran. Pöytätenniksen lajiosaamista ei vaadita.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  • kykyä luovaan ajatteluun ja taipumuksia villeihinkin ideoihin
  • ymmärrystä Instagramista ja TikTokista
  • kokemusta videoiden kuvaamisesta ja editoinnista

Vaikka et täyttäisikään kaikkia työtehtävien kriteerejä, laita hakemus rohkeasti tulemaan.

Nähdään hallilla!