fbpx

Tänään sai kahdeksan meidän junioria ensimmäisen kosketuksen kilpapingikseen, kun Tampereella kisattiin kansalliset kisat. Tosi hienosti myös vasta tänä syksynä seurassa aloittaneet junnut esiintyivät!

Junioreiden ratingluokassa yhdeksän junnuamme kohtasi seitsemän Tampereen naskalia. Parhaiten Jyväskylän urhoista pärjäsivät Sebastian Ahonen ja Lenni Kemppainen sijoilla 4 ja 5. Oman sijoituspoolinsa voittoihin rynnistivät myös Arttu Peltonen ja Eetu Vekkeli. Voiton makuun pääsivät muutkin junnut eli Eero Maasola, Antti Mäntylä, Eemeli Tarvainen, Pietu Peltonen ja Sebastian Viurra.

Aikuisten puolella tuli myös mukavaa menestystä. Aamun pääluokassa Henri Pelkonen nappasi hopeaa ja Tauno Kara pronssia. Iltapäivällä Tane paransi vielä yhdellä sijalla hopealle, kun taas Henkka keskittyi junnujen kuskaukseen. Myös Oskari Hakala nappasi haastavan aamun jälkeen maistuvan hopean iltapäivän 1250-luokasta.

Kiitos vielä lopuksi Tampereen porukalle hienoista järjestelyistä! Erityisen iso hatunnosto junnujen pelijärjestelmälle, joka takasi junioreille aimo kasan pelejä ja vieläpä oman tasoisia pelaajia vastaan.

PT Jyväskylä kiittää ja kuittaa!