fbpx

Sarjakausi käynnistyy huomenna edustusjoukkueemme osalta kolmen ottelun urakalla. Uuden hallimme pääsevät kilpamielessä korkkaamaan 2.-divisioonan otteluissa kotijoukkueen lisäksi Kuopion kakkosjoukkue ja Lahden ykkös- ja kakkosjoukkueet.

Lohkon neljä muuta joukkuetta ovat Oulun nelos- ja vitosjoukkue sekä Pietarsaaren Halexin edustus- ja kakkosjoukkue. Pietarsaaren ja Oulun joukkueet pelaavat samaan aikaan Oulussa.  

Edustusjoukkueen kapteenina toimivan Mäksä Virneksen mukaan joukkueen vire on hyvä ja tavoitteena on säilyttää sarjapaikka. Lisäluottamusta joukkueen tekemiseen tuo Konstan pari viikkoa aiemmin voittama B-luokan SM-kulta.

Tuoreen B-mestari Konstan mukaan vire on hyvä, mutta lajin luonne saattaa tuoda yllätyksiä.

– Pingis on sellainen laji ainakin itselleni, että oma taso saattaa vaihdella suuresti kisojen välillä. Jokaiseen kisaan pitää keskittyä täysillä, eikä miettiä aikaisempien pelien tuloksia liikaa, Konsta pohtii.

Ottelut käynnistyvät huomenna 22.10. klo 10.30 ja pelejä pelataan ainakin klo 16 asti. Lauantain peleihin on vapaa pääsy, joten tervetuloa katsomoon!

Alla vielä lyhyt analyysi turnauksen joukkueista. Suluissa jokaisen pelaajan kohdalla nykyiset ratingpisteet. Yksi ottelu koostuu kuudesta kaksinpelistä (kaikki kaikkia vastaan) ja yhdestä nelinpelistä. Eniten matseja voittanut joukkue voittaa ottelun.

Pöytätennis Jyväskylä 1

Markku Virnes (1850)

Konsta Kähtävä (1838)

Henry Laasanen (1820)

Tasaisen vahva joukkue lähtee taistelemaan pisteistä. Huippuonnistumisella jopa kolme voittoa on mahdollista, mutta ratingpistevertailu ennustaa niukkoja tappiota Kuopiota ja Lahden ykköstä vastaan.

Kuopion Pöytätennisseura 2

Jyri Pulkkinen (1978)

Maxim Nesterov (1836)

Aukusti Kontkanen (1613)

Joukkueesta löytyy turnauksen ykkösmies Jyri Pulkkinen, jolle jokainen tappio on tässä turnauksessa pettymys. Maxim ja Aukusti tuovat tulitukea. Etukäteissuosikit Lahden kanssa.

Lahden Pöytätennisseura 1

Leo Kivelä (1886)

Julius Muinonen (1851)

Harri Laine (1782)

Erittäin kokenut joukkue. Lähtökohtaisesti taistelee vahvasti ykköspaikasta, jos koko joukkue pystyy pelaamaan terveenä.

Lahden Pöytätennisseura 2

Artem Troitskiy (1577)

Aleksei Pullinen (1571)

Ilia Stefanov (1557)

Lahden kakkonen lähtee turnaukseen selkeästä haastajan asemasta. Mahdollisuudet yllätykseen ovat olemassa, mutta todennäköisin tulos on kolme tappiota.  

Otteluohjelma

Tulokset