fbpx

PT Jyväskylän edustusjoukkue kampesi itsensä 2.-divisioonan yläloppusarjaan. Kahdeksan joukkueen alkusarjassa lopputuloksena oli lohkon neljäs sija.

Joukkue avasi 2.-divarikautensa Tampereella. Mustan makkaran lisäksi matkaan tarttui yksi voitto, kun Lappeenranta kaatui puhtaasti 5-0. Pietarsaaren Halex ja tamperelaisen PT-75:n kolmosjoukkue olivat kuitenkin ovelempia ja nappasivat 5-2-voitot.

Alkusarjan toinen turnaus käynnistyi vaikealla ottelulla Oulun vitosjoukkuetta vastaan. Oululaiset nappasivat tiukoissa peleissä yllättäviä voittoja ja veivät ottelun 4-3. Tärkeä piste kuitenkin meille avausottelusta. Toisessa matsissa meidän pojat laittoivat uuden vaihteen silmään ja siirtyivät ohituskaistalle. Ylivieskan tasainen joukkue kaatui mahtavasti 5-1.

Samalla hengellä Jyväskylän pojat jatkoivat myös kolmannessa ottelussa Oulun nelosta vastaan. Kova joukkue nurin numeroin 5-2. Viimeisessä ottelussa kivenkova Oulun kolmonen oli vielä parempi luvuin 5-1. Kun samaan aikaan muut ottelut menivät sopivasti ristiin, oli lopputuloksena kahdeksan joukkueen lohkossa nelossija ja paikka yläloppusarjaan.

Parhaiten Jyväskylää edusti odotetusti ykköspelaajamme Markku Virnes. Mäksän ottelusuhde lopulta 10 voitettua ja neljä hävittyä matsia. Mukavasti esiintyi myös muu joukkue, eli David Ahonen, Matti Vesaluoma ja Jarmo Patja. Edutuksen pelit jatkuvat tammikuussa, jos koronatilanne näin suo. Sitä ennen edessä on kova määrä treeniä!

TILASTOT