fbpx

Seuramme sai tänä viikonloppuna historiansa ensimmäiset Suomen mestaruudet, kun David Ahonen juhli C-luokan mestaruutta niin kaksin- kuin nelinpelissä. Nelinpelissä Daven parina oli mestaruutta Jyväskylään tuomassa Vesa Riihimäki.

Myös B-luokassa päästiin mitalin makuun. Toni Ruokanen nappasi kaksinpelin pronssia. Kultaa huuhtoi Jyväskylässä treenaava, mutta Oulua edustava Luka Penttinen. Lisäksi mitali tuli C-luokan nelinpelistä, kun Henri Pelkonen nappasi oululaisen parinsa Joel Pennasen kanssa pronssia.

B-luokan kaksinpeli alkoi Jyväskylän pojilla vahvasti. David Ahonen voitti oman alkupoolinsa puhtaasti. Matkalla kaatui mm. sarjan ykkössijoitettu, Wegan Juha Rimpiläinen. Myös Vesa Riihimäki kamppaili itsensä lohkosta kakkosena jatkoon voittamalla ylemmäksi sijoitetun Halexin Christian Porthinin. Tonin matka pronssille käynnistyi kovalla poolivoitolla Leonid Pullisesta.

Henri Pelkosen pelit sen sijaan päättyivät jo alkulohkoon. Jatkopeleissä Daven ja Veskun pelit päättyivät nuorten lahjakkuuksien käsittelyssä. Ella Kellow voitti Vesan 1. kierroksella ja Leonid Pullinen Daven 2. kierroksella. Toni sen sijaan oli koko päivän vakuuttavassa vireessä aina välierään asti, jossa Luka oli parempi puhtaasti 3-0. Nelinpelit sujuivat PT Jyväskylältä surullisesti.

C-luokan kaksinpelissä Henri eteni kahdeksan parhaan joukkoon, mutta puolivälierässä Kotirannan Ikola oli taitavampi erin 3-1. Vesan tie tyssäsi kaksinpelissä tänä vuonna neljännesvälieriin. Isot kiitokset Kosken Kaiulle hyvistä järjestelyistä.

Jyväskylän joukkue kiittää ja kuittaa!