fbpx

PT Jyväskylä esiintyi mainiosti Oulussa 19.-20. maaliskuuta järjestetyissä 13- ja 15-vuotiaiden SM-kisoissa. Seuraamme edustaneet Lenni Kemppainen, Patrik Södergård, Taavi Lappalainen ja Nuutti Laitinen saalistivat 13-vuotiaiden sarjasta SM-pronssia. Mahtavaa pojat!

15-vuotiaissa joukkue- ja nelinpelit tuottivat muutamia mukavia voittoja, mutta mitalit jäivät siellä sarjassa vielä odottamaan tulevia vuosia. Kaikki pojat pääsevät tuohon sarjaan osallistumaan vielä vuonna 2024, Lenni jopa 2025. Erikseen tältä kertaa täytyy mainita kuitenkin Patrikin ja Lennin uskomattoman hieno voitto ensimmäisellä kierroksella Espoon selvästi korkeammalle rankatusta parista Ilari Sell – Yuri Afanassiev.

Kaksinpeleissä poikien alkupoolit sujuivat erittäin hyvin. Jatkopaikat tulivat koko nelikolle sekä M15- että M13-luokissa. 13-vuotaiden jatkopeleissä Taavi, Lenni ja Patrik nappasivat vielä yhdet voitot, jonka myötä kolme jyväskyläläistä oli 16 joukossa. Seuraavaksi vastaan asettui kuitenkin sen verran kovaa vastustajaa, että puolivälierät jäivät haaveeksi.

15-vuotaiden sarjassa ensimmäinen jatkokierros pilasi kaikkien meikäläisten mitalihaaveet, joten aika oli pakata laukut ja kiirehtiä seuraavaan bussiin.

Joka tapauksessa erittäin mukava pingisviikonloppu saatiin viettää. Siitä kiitos oululaisille mainioista järjestelyistä. Hallin lattiakaan ei ollut liian kova, ja siellä kelpasi koisia.