UUDET PELAAJAT

Tiedote: Kesävuorot käynnissä!

Harjoitusajat (kesä)

Pingiskoulu: Vaajakosken ryhmä

Ti klo 16.30-18, Vaajakosken liikuntahalli (treenivuoro)

To klo 16.30-18 Vaajakosken liikuntahalli (pelivuoro)

Pingiskoulu on tarkoitettu 6-14-vuotiaille aloitteleville, uusille junioripelaajille. Treenivuorolla harjoitellaan pöytätenniksen tekniikoita valmentajan johdolla. Pelivuorolla tarjolla on vapaampaa pelailua.

Pingiskoulu: Palokan ryhmä

Ti klo 16.30-18, Vaajakosken liikuntahalli 

To klo 16.30-18 Vaajakosken liikuntahalli 

Pingiskoulu on tarkoitettu 6-14-vuotiaille aloitteleville, uusille junioripelaajille. Treenivuorolla harjoitellaan pöytätenniksen tekniikoita valmentajan johdolla. Pelivuorolla tarjolla on vapaampaa pelailua. KESÄLLÄ VUOROT PALOKASSA.

Aloittelijavuoro

To klo 16.30-18, Vaajakosken liikuntahalli

Aloittelijavuoro on yli 15-vuotiaille aloitteleville pelaajille. Yläikärajaa vuorolla ei ole, vaan mukaan otetaan myös aikuispelaajat. Vuoroa vetää oma valmentaja.

Yhteyshenkilöt

Oskari Hakala, juniorit

juniorit@ptjyvaskyla.fi, 044 054 1550

Henri Pelkonen, aloittelevat aikuiset

info@ptjyvaskyla.fi, 040 537 1449

Harjoituspaikat

Vaajakosken liikuntahalli

Urheilutie 36, 40800 Jyväskylä

Jokelan koulu (Palokka)

Rovastinpolku 3, 40270 Jyväskylä

UKK (usein kysytyt kysymykset)

  • Mitä Pingiskoulussa tehdään?

Pingiskoulussa harjoitellaan pöytätennistä monipuolisesti. Lajikoulu on erinomainen paikka tulla harjoittelemaan pöytätenniksen taitoja, vaikka aikaisempaa kokemusta pingiksestä tai muista urheilulajeista ei olisi ollenkaan! Lajikoulussa opetellaan lajiin soveltuvaa liikkumista, pallonhallintataitoja, lyöntitekniikoita, sekä tietenkin lajin sääntöjä ja käytännön pelaamista. Opastamme myös kilpailutoimintaan liittymistä aiheesta kiinnostuneille.

  • Miten pääsen kilpailemaan pöytätenniksessä?

Suomessa järjestetään syyskuusta toukokuuhun pöytätenniskilpailuja lähes jokainen viikonloppu. Kilpailuihin seuramme jäsenet saavat osallistua vapaasti ostettuaan pöytätennislisenssin. PT Jyväskylän pingiskoululaiset maksavat lisenssin osana kausimaksua. Heille järjestetään yhteinen osallistuminen (näin halutessaan) yksiin virallisiin kilpailuihin syksyllä ja yksiin keväällä. Kevään kilpailut ovat Jyväskylässä. Syksyn kilpailukohde päätetään myöhemmin.

  • Miten toimitaan kausimaksujen kanssa, jos kausi keskeytyy?

Mikäli kausi keskeytyy esimerkiksi koronatilanteen takia, palautetaan kausimaksusta suhteessa niin suuri osuus kuin kautta on jäljellä. Maksut voidaan myös palauttaa vähentää myös tulevan kauden kausimaksuista, mikäli pelaaja näin toivoo.

  • Voiko kausimaksun maksaa osissa?

Kyllä voi. Kausimaksun voi maksaa yhdessä, kahdessa tai kolmessa osassa maksajan toiveiden mukaisesti.

  • Miten koronatilanne on otettu harjoittelussa huomioon?

Pöytätenniksen vahvuus moneen muuhun lajiin verrattuna on fyysisten kontaktien vähäisyys. Suhtaudumme harjoituksissamme silti erittäin vakavasti vallitsevaan epidemiatilanteeseen. Harjoituksen saapuminen on ehdottomasti kielletty sairaana. Kädet tulee pestä salille saapuessa ja poistuessa. Salilla on saatavilla käsidesiä, ja pidämme harjoituksissa turvavälit.

Seuraa PT Jyväskylää sosiaalisessa mediassa!